Assistent

ONCE IN A LIFETIME
Studiejobb ved et advokatkontor – et  karrieresprang

Frister det å bli advokat? Gi uovertrufne, brilliante og særdeles inntektsbringende råd, eller stå i retten å kjempe for din klient? Kjøre opp foran Høyesterett i nypresset dress/drakt, gucci-briller, matchende pc-veske og nypolert TESLA for å prosedere en skjellsettende dom? Da er dette stillingen for deg.

Historiene og menneskene i Familiens Advokat er ikke som i seriene Suits, Boston Legal, The Good Wife, Aber Bergen eller andre advokatserier du sverger til. Historiene i Familiens Advokat - ikke la deg lure av det snille navnet - er villere, mer eksentriske, forbløffende og øyeåpnende enn alle serier til sammen. Jussen garantert like spenstig som i et hvilket som helst stort advokatfirma. Får du deg ikke noe å bryne deg på, er du ikke jurist.

Gjør som Jimmy i serien «Better Call Saul». Start et sted.

Assistent

Fagsterk, digitalt nerdete, ambisiøs, rolig, serviceinnstilt, fleksibel, pålitelig, nøyaktig og selvgående jusstudent søkes til en svært krevende stilling som assistent.

Som assistent kan du bli satt til alle oppgaver en sekretær, advokatassistent, kunnskapsmedarbeider eller advokatfullmektig utfører. Mer omfattende grunntrening som advokat får man ikke som student. Du starter på «bunn» og jobber deg oppover. Se artikkelen "Assistent - Hva innebærer stillingen" i menyen til venstre for en nærmere beskrivelse.

For stillingen kreves at du er ferdig med 2. avdeling. Det forventes at du jobber hos Familiens Advokat ut studietiden i en fleksibel ordning hvor det kan gis studiepermisjon.

Familiens Advokat ligger langt fremme digitalt og utvikler bl.a. egne digitale verktøy. For stillingen kreves datakunnskaper langt ut over hva du har lært på skolen. Hele justissektoren digitaliseres i stort tempo. En jobb i Familiens Advokat sikrer at du ligger i front.

Familiens Advokat er et karrierespringbrett. Tidligere ansatte har gått videre til andre advokatjobber, domstolene, påtalemyndighetene, departementene, fylkesmenn, nemnder og NGO'er.

Den planlagte arbeidstiden er to dager i uken fra 08-12 og/eller 12-16. Arbeid ut over dette kan påregnes.

Det legges stor vekt på interesse for våre arbeidsområder, personlig kjemi og effektivitet. Kontoret ligger i på C. J. Hambros plass 5, ved Oslo Tinghus. Lønn etter avtale.

Interesserte bes ta kontakt snarest pr e-post: muligheter@fadvokat.no.

Stillingen besettes så snart det melder seg en kvalifisert kandidat.

Søk i dag!

Ring oss på telefon:
21 37 93 50
Send oss en e-post: